Merhaba Arkadaşlar ben Trgala :)

Bu konu altından sizlerin sorularını beklentilerini değerlendirelim. Bu konu ilk üyelere özel olsun. Sizlere benzersiz bir sistem kurmaya çalıştım ve devam ediyorum. Üye olduğunuzda fark edeceksiniz.

En iyi hileciden herkese selam ola. Öncelikle başlıkta yazana bakmayın trgala aslında bir kuruluş. Emeği geçen herkesi kapsıyor. Herkes adına tekrar merhaba.

Sohbete geçmeden önce sitemizde var olan ve gelişen sistemleri söyleyeyim. Yakın gelecekte olacakları da dile getireyim.

Öncelikle Bunun altını çizeyim. Üyeliklerinize sahip olun. Yakında üyelikler kapanacak ve sadece sizlerin davetiyesi ile üyelik mümkün olacaktır. Yakın gelecekte üyelikleriniz altın değerinde olacak. Fakat aynı cihazdan birden fazla üyelikle girmeniz durumunda hesabınız otomatik banlanır dikkat edin.

Üyeler için;

• Canlı sohbet kanalımız var.
    İstediğiniz kullanıcıyla sohbet başlatabilirsiniz (Özel)
    Daha özel olsun isterseniz mesaj gönder kısmıda var.

• Ekranın hemen üstünde bir puan görecekseniz. Onlar sizin etkinlik puanınız. Sadece üyeler için geçerli olup neler kazanacağınızı puanınızın üstüne basarak öğrenebilirsiniz.

• Yakında puanlarınızı harcayacak bir platform geliyor. Hatta benim baskılı thisrtleri bile puanınızla alabileceksiniz. (Kim beni taşımak isterse:) Nasıl puan kazanıyorsunuz kısaca bahsedeyim. Siteye hile ekledikçe, sitede durdukça, ve günlük girdikçe. (ek olarak gizli 5 kazanma da koydum. kendiniz bulun ama çaktırmayın.)

• Aynı zamanda konu altlarında dünya resmi var. Kolayca türkçeye çevirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tarayıcı dilinizin türkçe olması lazım. Otomatik sizi bilecek ve sitenin her yerini türkçe yapacaktır.

Evet şaka değil akıllı sözleşmesi yazılmış bir token geliyor. Detayları ileri tarihlerde duyuracağız.

Evrende tek olan bir mağaza geliyor. Bu mağazalarda sıkılıp bıraktığınız oyunlardan tutun, özel hile ve emeklerinize kadar satabileceksiniz. Tabii puanla.

Trgala.com varsa hilesiz oyun yoktur. Hilesi yapılmayan oyun vardır. Daha da konuyu uzatmak istemiyorum. (aklıma geldikçe devam eder eklerim.) yorumlarda buluşalım.

11 Likes

Reis hoş geldin. 1 ay oldu gerçi ama :rofl:

Hayırlısı olur umarım, daha heyecan verici bir platform olma yolunda ilerliyoruz demek ki.

Kritik ( aktif oynanan ) oyunlarda hile paylaşımları gelirse sitenin çok daha fazla trafik yakalacağını düşünüyorum.

1 Like

Elimizde aslında çok fazla var. Fakat siteyi doldurmak için basitleri önce verdik. Gidip konuşan toma devam etmemiz zaten düşülülemez :slight_smile:

2 Likes

Kardeşim hosgeldin sefalar getirdin ozlestik ya :))

İdle mafia dan başlayalım üstadım

hoş buldum @ediz42 sizde hoş geldiniz.

@drkloyd öyle bedava peynir yok. bildiğin hileleri siteye eklemeye başla :slight_smile: en kralını sana hediye edeceğim.

1 Like

Şahsen forum tasarımı olsun, canlı chat entegresi olsun harika bir forum olmuş :slight_smile: gelişmelerin devamını 4 gözle bekliyorum

1 Like

ileride dahada iyi olacağız :slight_smile:

Hayırlı Olsun Allah (C.C) Utandırmasın .

1 Like

Hayırlı Ramazanlar

Hayırlısı olsun bakalım :slight_smile:

1 Like