Descriptions:
Fifa Futbol Mod Menü Hile 16.0.01 konusuna hoş geldiniz. Kainat sınırları içinde sadece Trgala’da olan bu hileyi sizlerle paylaşıyoruz. Artık bölümlerde takılmaya son!. Oyunu en üst seviyeye taşıyoruz. Umarım memnun olursunuz.
İçindekiler
Fifa futbol Mod Menü Hile 16.0.01 Neler İçeriyor?
- Görevleri anında tamamla
- Rakip futbolcular afallar
- Rakip kaleci hantallaşır
- Oyun hızı büyük ölçüde artar
Fifa futbol Mod Menü Hile 16.0.01 Nasıl Yapılır?
Telefonunuza indirin ve direkt yükleyin.
Fifa futbol Mod Menü Hile 16.0.01 ile ilgili ipuçları
- Oyunu indirmeden önce, telefonunuzda veya emülatörünüzde oyunun bulunmadığına emin olunuz.
- Otomatik kazanma hilesini bölüme girdikten sonra açmanız bölüm bitince kapatmanız gerekmektedir.
- Telefonunuzda bilinmeyen kaynaklar ayarlarının açık olduğundan emin olunuz.
- Eğer oyunda çökme yaşanırsa tekrar deneyiniz veya bölümü hilesiz geçerek gelecek bölümde deneyiniz. Daha fazla sorun için konuya yorum bırakabilirsiniz.
Fifa futbol Mod Menü Hile 16.0.01 Şifre
Şifreler sürekli güncellenmektedir. Konuyu ve siteyi devamlı takip ederek oyun zevkinizi sürdürebilirsiniz. Güncel şifreye erişmek için aşağıdaki linke tıklayıp yönergeleri takip edin.
Not: Şifreler sürekli güncellendiği için oyun zevkinizin yarıda kesilmesini istemiyorsanız konuyu ve siteyi takip etmeniz çok önemli.
Uygulama ismi | Fifa 2022 |
Oyun Adresi | ![]() |
Mod Özelliği | Görev tamamlama, kötü rakip, hız |
Sürüm | 16.0.01 |
Boyut | 93 mb |
Sistem | Android |
Tür | Mod Menü |
Fifa Futbol Mod Menü Hile 16.0.01 İndir
Leave your comment
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Merhaba hocam elinize sağlık, rakip futbolcular ve kaleci tek afallamıyor, bizim oyuncularda öyle. Acaba ben mi yapamadım; Ama görevler falan için on numara
Tam olarak açıklar mısın? Neyi kastettiğini anlamadım.
Hocam teke tek modunda maç tam başlarken kaleci dondurmaya basınca oyunda bağlantı hatası veriyor ve atıyor bi kontrol eder misin rica etsem
Bu hile çok güzel ama keşke teke tekte geçerli olsa ve karşı atakta Bizim değil rakibin futbolcuları donsa, ama onun dışında görev modlarında çok iyi online hariç
hocam selamın aleyküm
öncelikle fifa mobile hileniz için teşekkür ederim fakat benim bir sorunum var
fifa mobileda karşı atak oynarken freeze players hilesini açtığım zaman hem benim hem de rakip oyuncular donuyor
benim hiç bir oyuncum hareket etmiyor
ve bu yüzden gol atamıyorum bunun çözümü var mıdır
ve fifa mobileda kale büyütme gibi hileler mevcut mudur acaba
Merhaba;
Retry: Party-giver’s name is missing in the list. It might be in maintenance.
Yukarıdaki hatayı almaktayım.
Çözümünüz mevcut mu ?
Üstad oyunu mod olarak indirdim kurdum lakin Facebook ile giriş olmuyor sadece misafir girişi oluyor nasıl çözerim anlatırsan sevinirim.
Şimşek hocam face ile girişte hata veriyor neden ve ne yapmam lazım acil açıklayabilir misin 3-4 gündür uğraşıyorum ama olmuyor????